Yemek

Tadına doyamayacaksınız: Kıyır kıyır Kömbe Kurabiye nasıl yapılır?

Antakya mutfağının vazgeçilmez tatları arasında yer alan kömbe, kıyır kıyır yapısıyla ve susamın verdiği o eşsiz tatla kahvaltıların ve çay saatlerinin yıldızı olmaya aday. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu kömbe tarifi ile misafirlerinizi şaşırtın. İster sıcak ister soğuk servis edin, kömbe lezzetiyle herkesi büyüleyecek!

Abone Ol

MALZEMELER

Hamuru İçin:

125 gram eritilmiş tereyağı
1/2 su bardağı sıvı yağ
1/2 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı kömbe baharatı

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }