MasterChef Türkiye 17 Ekim 2024 bölümü yine büyük bir heyecanla takip edildi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonucunda mavi ve kırmızı takımlar arasındaki rekabet doruk noktasına ulaştı. Şefler Mehmet, Danilo ve Somer'in titiz değerlendirmeleri sonucu kazanan takım Kırmızı Takım oldu. Kaybeden Mavi Takım ise iki yarışmacıyı eleme potasına gönderdi.

MasterChef Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?
17 Ekim'deki ikinci dokunulmazlık oyunu büyük bir mücadeleye sahne oldu. Ancak Kırmızı Takım, şeflerin değerlendirmeleri sonucunda haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanarak rahat bir nefes aldı. Mavi Takım ise eleme konseyi için yarışmacılarından ikisini belirlemek zorunda kaldı.

Bu lezzeti denemeyen pişman oluyor! Çocukluğunuzun tatlı anılarını canlandıracak Köstebek Pasta tarifi Bu lezzeti denemeyen pişman oluyor! Çocukluğunuzun tatlı anılarını canlandıracak Köstebek Pasta tarifi

17 Ekim 2024 MasterChef Eleme Adayları Kimler Oldu?
Eleme adayı olarak belirlenen isimler henüz açıklanmasa da gecenin sonunda üçüncü ve dördüncü eleme adayları belli olacak. İlk iki eleme adayı ise Onur ve Eda olarak açıklanmıştı.

Haftanın Eleme Adayları:
Onur
Eda