Yemek

Kayseri’nin geleneksel lezzeti: Bir kez deneyince vazgeçemeyeceğiniz Yağlama nasıl yapılır?

Ev yapımı nefis lavaşlar ve kıymalı sos ile zenginleştirilen, sarımsaklı yoğurt ile taçlandırılan yağlama, Kayseri'nin eşsiz lezzetlerinden biridir. Son günlerde popülerliği artan Kayseri'nin geleneksel lezzeti yağlama, ev yapımı lavaş ve kıymalı sosun mükemmel uyumuyla dikkat çekiyor. İşte, sarımsaklı yoğurtla final yapılan bu nefis yemeğin tarifi!

Abone Ol

Son günlerde popüler olan yağlama tarifi, evde kolayca yapabileceğiniz nefis bir Kayseri lezzeti olarak öne çıkıyor. Ev yapımı lavaşlar, kıymalı harç ve üzerine eklenen sarımsaklı yoğurtla adeta damakları şenlendiriyor. Peki,...

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }