Pratik ve lezzetli bir hamur işi arayanlar için puf puf pişi tarifi! Bu tarif, yağ çekmeyen ve kabarık pişiler hazırlamanız için tüm püf noktalarını sunuyor. Şimdi bu basit adımlarla kendi pişinizi yapmaya başlayın.

Pişi yapmanın en kolay yolu! Bu tarif ile puf puf kabaran, yağ çekmeyen pişiler yapabilirsiniz. Hem hızlı hem de lezzetli bu pişiler, kahvaltı ve çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak.

Yağ çekmeyen ve her zaman kabarık pişiler yapmanın sırları burada! Bu kolay pişi tarifi ile, mükemmel pişiler yaparak sabah kahvaltılarınızı ve öğleden sonra çay saatlerinizi şenlendirebilirsiniz.

MALZEMELER

Hamuru için;

Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı un

Kızartmak için;

Sıvı yağ

TARİF

Bu tarifi denemeyen çok şey kaybeder: Çıtır çıtır Sigara Böreği tarifi Bu tarifi denemeyen çok şey kaybeder: Çıtır çıtır Sigara Böreği tarifi

Öncelikle hamuru için gerekli olan malzemeleri un ve kabartma tozu hariç bir kaba alıp çırpalım.
Daha sonra un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur yoğuralım.
Yoğurduğumuz hamuru 3 eşit parçaya bölelim ve ne ince ne de kalın olacak bir şekilde oklava yardımıyla açalım.
Kestiğimiz hamurları kızgın yağda kızartalım.

Bu puf puf pişi tarifi ile kahvaltı ve çay saatleriniz daha da keyifli hale gelecek. Yağ çekmeyen ve her zaman kabarık pişilerle sofranızı şenlendirecek bu tarif, yediden yetmişe herkesin beğenisini toplayacak. Hızlı, pratik ve lezzetli bu pişilerle, aniden gelen açlık krizlerini lezzetli bir şekilde bastırabilirsiniz. Şimdi bu harika tarifi deneyin ve ailenizle bu eşsiz lezzetin tadını çıkarın. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi