Yemek

Usta aşçıların tarifi: En iyi Tas Kebabı nasıl yapılır?

Tas kebabı, Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biridir. Dana kuşbaşı, sebzeler ve baharatların mükemmel uyumuyla, bu yemek hem göze hem de damağa hitap eder.

Abone Ol

Geleneksel lezzetlerin başında gelen tas kebabı, özel günlerde veya günlük öğünlerde tercih edilebilir. İşte adım adım tas kebabı yapımı!

Dana etinin, sebzeler ve zengin baharatlarla buluştuğu tas kebabı, her lokmada...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }