Lavaş, mutfakların vazgeçilmezi ve uzun süre taze kalan bir yiyecek. Acil durumlar için de ideal olan bu tarif, lezzetiyle de sizi etkileyecek.

MALZEMELER

Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı! Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı!

1,5 su bardağı su
2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
1,5 tatlı kaşığı tuz
4 - 4,5 su bardağı un

TARİF

Unu bir kaba alın. Üzerine su, zeytinyağı ve tuzu ekleyin.
Ele yapışmayan bir hamur elde edin.
Hamuru 12 eşit parçaya bölün ve yuvarlayın.
Her parçayı tava büyüklüğünde açın.
Yağsız tavada arkalı önlü pişirin. Pişen lavaşları üst üste dizin ve kurumaması için temiz bir bezle örtün. Ardından servis edin.