Malatya'da 18 Ekim 2024 Cuma günü okulların tatil olup olmayacağı merak konusu. Kale ilçesinde 16 Ekim'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Malatya Valiliği, ilk olarak 16-17 Ekim tarihlerinde okulları tatil etti. Depremin ardından yapılan hasar tespit çalışmaları ise devam ediyor.

Valilik, 18 Ekim için henüz resmi bir tatil kararı açıklamadı. Şu an için, yeni bir duyuru yapılmazsa okulların eğitime devam edeceği öngörülüyor. Öğrenciler ve veliler, olası bir tatil kararı için yetkililerden gelecek açıklamayı bekliyor. Depremin ardından Valilik ve ilgili kurumlar, halkın güvenliği için tüm tedbirleri alıyor, hasar tespit çalışmalarının sonucuna göre yeni adımlar atılacak.

Malatya Depremi Sonrası Eğitim Durumu
Malatya'da meydana gelen depremin ardından şehirde büyük bir panik yaşandı. Valilik, hem örgün eğitim kurumları hem de özel öğretim kurumları için hızlıca tatil kararı aldı. Hasar tespit çalışmalarının devam ettiği süreçte, okulların güvenli şekilde açılması için yeni bir açıklama bekleniyor.

Abdullah Ustaosmanoğlu kimdir? İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isminin hayatı Abdullah Ustaosmanoğlu kimdir? İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isminin hayatı

Valilik Resmi Açıklaması Gelmedi 18 Ekim'de okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda henüz resmi bir açıklama yok. Ancak yeni bir tatil kararı alınmadığı sürece eğitimin devam edeceği bildiriliyor. Son dakika gelişmeleri takip ederek bu haberi güncelleyeceğiz.