Sevilen dizi İnci Taneleri, 19. bölümüyle bugün izleyici karşısına çıkıyor. Kanal D, dizinin yeni bölümünü canlı ve HD kalitesinde izleme fırsatını sunuyor. Peki, İnci Taneleri dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Abdullah Ustaosmanoğlu kimdir? İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isminin hayatı Abdullah Ustaosmanoğlu kimdir? İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isminin hayatı

İnci Taneleri 19. Bölüm Canlı İzleme Linki
Yılmaz Erdoğan’ın yazıp, Azem Yücedağ karakterine hayat verdiği İnci Taneleri dizisinin 19. bölümünü Kanal D’nin resmi web sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz. İzleyiciler, bu bölümde Azem'in kızına yaklaşma çabalarını ve karakterlerin hayatlarındaki çalkantıları yakından takip edecekler.

İzleme Linki: Kanal D Canlı Yayın

İnci Taneleri Yeni Bölümde Neler Olacak?
Azem, kızı Nehir ile yakınlaşma çabalarını sürdürüyor. Nehir ise babasına karşı öfkesini devam ettirirken, düğününe çağırıp çağırmamak arasında kararsız. Dilber ve Azem, hayatın zorlayıcı şartlarına rağmen birbirlerine destek olmaya devam ediyorlar.

Son Bölümde Neler Oldu?
Azem, yıllar sonra kızıyla karşılaşmanın mutluluğunu yaşarken, Dilber büyük bir buhran geçiriyor. Nehir, babasını affetmeyeceğini açıkça belirtirken, Dilber ve Yıldız’ın hayatları Zahir’in saldırısıyla altüst oluyor. Zahir’in vurulması, olayların seyrini tamamen değiştirecek mi?