Abdullah Ustaosmanoğlu kimdir? İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isminin hayatı Abdullah Ustaosmanoğlu kimdir? İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isminin hayatı

Burdur’un Bucak ilçesinde 21 Eylül 2024 tarihinde evinden armut toplamak için çıkan 24 yaşındaki Fatmanur Elibol’dan hala haber alınamıyor. İki çocuk annesi Elibol, kaybolduğu gün ailesiyle 25 ve 26 Eylül tarihlerinde telefonla iletişim kurdu, ancak o tarihten sonra kendisine ulaşılamadı. Peki, Fatmanur Elibol kimdir ve kaybolmasıyla ilgili bilinenler nelerdir?

Fatmanur Elibol Kimdir?
Fatmanur Elibol, Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan, 24 yaşında ve iki çocuk annesi bir kadındır. 21 Eylül’de, kayınvalidesi ve kayınpederinin evinden “Armut toplamaya gidiyorum” diyerek ayrılan Elibol, en son ilçede "Üçgen" olarak bilinen kavşakta görüldü. Ailesi, o günden beri genç kadından haber alamıyor ve yetkililerden yardım bekliyor.

Fatmanur Elibol’un Kayboluşu
Kaybolduğu gün ailesiyle son kez 25 ve 26 Eylül tarihlerinde telefonla görüşen Fatmanur Elibol, bu görüşmelerin ardından kayıplara karıştı. Annesi Fatma Avcı, kızının kendisini ve iki küçük çocuğunu terk etmeyeceğini, bu yüzden yaşadıkları belirsizliğin dayanılmaz olduğunu dile getiriyor. Aile, hem güvenlik güçlerinden hem de kamuoyundan yardım bekliyor.