Pratik ve lezzetli bir kahvaltı alternatifi arayanlar için krep börek ideal bir seçenek! Bu tarifle, 15 dakikada kahvaltı sofralarınıza renk katacaksınız.

Krep börek, kahvaltılarınızı zenginleştirecek hızlı ve lezzetli bir tarif. İşte adım adım krep börek yapımı, herkesin beğenisini kazanacak!

Hızlı bir kahvaltı hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. İşte, 15 dakikada hazır olan krep börek tarifiyle kahvaltılarınıza lezzet katacak, pratik bir yöntem.

Krep Börek Tarifi

Malzemeler

3 adet yumurta
6 yemek kaşığı zeytin yağ
2,5 su bardağı süt
1,5 çay kaşığı tuz
2 su bardağı un
Yarım paket kabartma tozu
1 tutam maydanoz
4 dal taze soğan

İçi için;

Kaşar rendesi

Üzerine sürmek için;

Soğuk tereyağ

Krep Börek Tarifi
Genişçe bir kaseye yumurta, zeytin yağı, süt, tuz alınıp çırpılıp un ve kabartma tozu eklenip tekrar çırpılıp ince kıyılmış maydanoz ve taze soğan eklenerek karıştırılır.
Tava bir fırça yardımıyla hafifçe yağlanıp bir kepçe krep hamurundan eklenip arkalı önlü pişirilir. Tüm hamur bu şekilde pişirilir.
Böreği hazırlamak için bir tane krep tavaya alınıp her yerine gelecek şekilde kaşar rendesi serilip başka bir krep üzerine kapatılıp kısık ateşte arkalı önlü ısıtıp tereyağ ile her iki yüzü de yağlanıp sıcak servis edilir.
Tüm krepler bu şekilde hazırlanarak pişirilir. 

Özel günlerin vazgeçilmezi: Şık ve lezzetli Red Velvet Pasta tarifi Özel günlerin vazgeçilmezi: Şık ve lezzetli Red Velvet Pasta tarifi

Bu krep börek tarifi ile kahvaltılarınız daha lezzetli ve keyifli hale gelecek. 15 dakikada hazırlayabileceğiniz bu pratik tarif, sabah saatlerinizi daha verimli ve zevkli kılacak. Deneyin ve bu benzersiz lezzeti ailenizle ve dostlarınızla paylaşın. Herkes bu tarife bayılacak!

Editör: Haber Merkezi