Yemek

Karadeniz’in lezzet sırrı çözüldü: Uzayıp giden kuymak tarifi

Kuymak, Karadeniz bölgesinin en meşhur lezzetlerinden biridir. Tereyağı ve mısır unu ile hazırlanan bu eşsiz tarif, peynirin de katılmasıyla adeta bir lezzet şölenine dönüşüyor. İşte evde kolayca hazırlayabileceğiniz kuymak tarifi!

Abone Ol

Evinizde bir Karadeniz klasiği olan kuymak yapmaya ne dersiniz? Bu rehber, tereyağlı ve peynirli kuymak yapmanın tüm inceliklerini size sunuyor. Kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarifle, bölgesel lezzetleri sofranıza taşıyın.

Kuymak, tereyağı...

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }