Bu hafta MasterChef Türkiye’de ödül oyunu, Eskişehir’de düzenlendi ve yarışmacılar Eskişehir mutfağına ait geleneksel tarifleri en iyi şekilde hazırlamak için kıyasıya mücadele etti. İlk turda takımlar halinde yarışan yarışmacılar, en iyi puanı almak için ter döktü. Oylama sonucunda Kırmızı Takım galip gelerek finale yükseldi.

Büyük ödül ise bireysel performanslarla belirlendi. Takımlar arasındaki yarışın ardından, 100.000 TL’lik ödülü kazanan isim Eda oldu. Eda, yarışmada gösterdiği üstün performansla jürinin beğenisini kazanarak büyük ödülün sahibi oldu.

MasterChef Türkiye’de Bu Hafta Verilen Ödül Ne?

MasterChef Türkiye’de bu hafta oynanan ödül oyununun kazananı 100.000 TL ödül ile taçlandırıldı. Yarışmacılar arasında büyük bir rekabetin yaşandığı bu oyunda, kazanan isim Eda oldu. Hem yarışmacılar hem de izleyiciler için heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelen MasterChef Türkiye, ödül oyunlarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Eskişehir Mutfağına Ait Lezzetler Yarıştı!

MasterChef Künefe tarifi: Malzemeler ve yapılışı! Künefe nasıl yapılır? MasterChef Künefe tarifi: Malzemeler ve yapılışı! Künefe nasıl yapılır?

Bu haftaki ödül oyunu Eskişehir mutfağına özgü lezzetlerin yarıştığı bir menüyle yapıldı. Yöresel tatları en iyi şekilde sunan yarışmacılar, börek çeşitleri, çibörek, Balaban kebabı gibi Eskişehir’e özgü yemeklerle şeflerin beğenisini kazanmaya çalıştı. Her iki takım da büyük bir gayret gösterdi, ancak kırmızı takım bu oyunda daha başarılı oldu ve galibiyeti elde etti.