Bu çorbayı deneyen bir daha bırakamıyor! Soğuk kış günlerinde ilaç gibi gelecek Yalancı Paça Çorbası tarifi Bu çorbayı deneyen bir daha bırakamıyor! Soğuk kış günlerinde ilaç gibi gelecek Yalancı Paça Çorbası tarifi

5 Ekim 2024 MasterChef 7. Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye’nin bu haftaki bölümünde yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Şeflerin, deniz ürünleriyle hazırlanan yaratıcı tabaklara odaklandığı bu oyunda, tüm çabalara rağmen istenilen başarıyı yakalayamayan isim Ayşe oldu. Ayşe, en zayıf tabak olarak değerlendirilen yemeğiyle haftanın 7. eleme adayı olarak potaya girdi.

MasterChef Türkiye Bu Haftanın Eleme Adayları Kimler?

Bu haftanın eleme adayları, bireysel ve takım oyunlarında en düşük performansı sergileyen yarışmacılardan oluşuyor. İşte, 5 Ekim 2024 itibarıyla eleme potasında yer alan yarışmacılar:

Muratcan
Nevzat
Semih
Eda
Şirin
Alper
Ayşe
Yarışmacılar arasında giderek artan rekabet ve gerilim, eleme gecesini daha da heyecanlı hale getirecek. Eleme potasına giren bu isimler arasında kimin MasterChef Türkiye hayallerine veda edeceği merakla bekleniyor.

Deniz Ürünleriyle Sarma Konsepti

Bu haftanın bireysel eleme oyununda yarışmacılardan deniz ürünleriyle sarma konsepti altında yaratıcı tabaklar hazırlamaları istendi. Hüseyin Kankaya’nın şefliğinde, yarışmacılar hem yaratıcı hem de lezzet dolu tabaklar sunmak için tüm hünerlerini sergilediler. Ancak, her oyunda olduğu gibi bu oyunda da bir kazanan ve bir kaybeden vardı. Ayşe, bu etapta istenen performansı gösteremeyerek eleme potasına girmek zorunda kaldı.