Pizza ve börek lezzetlerini bir arada sunan pizza börek, kahvaltıların yanı sıra çay saatlerinizin de yıldızı olmaya aday. Bu pratik tarifle, lezzetli bir deneyime hazır olun.

Evde kolaylıkla bulunan malzemelerle hazırlayabileceğiniz pizza börek, hem lezzetiyle hem de pratikliğiyle kısa sürede favorileriniz arasına girecek. İşte adım adım pizza börek yapımı!

Eğer kahvaltı sofralarınız için farklı ve lezzetli bir tarif arayışındaysanız, pizza börek ideal bir seçenek. Bu tarif, geleneksel börekleri yeni bir bakış açısıyla sunarak damaklarınızda unutulmaz bir tat bırakacak.

MALZEMELER

2 yufka
1 bardak kaşar rendesi
1/4 sucuk
1 domates
1 çarliston
1 kapya biber
1 çay kaşığı kekik
2 yumurta
1 kase galeta unu

TARİF

Biber, domates ve sucukları küp küp doğrayın.
Peynir ekleyip karıştırın.
Yufkaları açarak üçken şeklinde dilimler kesin.
Her dilime iç harcından koyun ve kenarlarını katlayın.
Çırptığınız yumurtalara hazırladığınız harçlı yufkaları batırın.
Galeta ununa bulayın.
Tavada ısıttığınız yağda kızartın.

Pastaneden alınmış gibi: Ağızda dağılan Sirkeli Kurabiye tarifi Pastaneden alınmış gibi: Ağızda dağılan Sirkeli Kurabiye tarifi

Pizza börek tarifi ile kahvaltı sofralarınıza lezzetli bir dokunuş katın. Hem pratik hem de eşsiz bir tat sunan bu börek, herkes tarafından sevilecek ve sıkça tercih edilecek. Hazırlaması kolay olan bu tarif ile misafirlerinizi şaşırtabilir ve onlara unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi