Yemek

Ege'nin meze sırrı çözüldü: Lezzetine doyum olmayan Fava nasıl yapılır?

Türk mutfağının vazgeçilmez mezelerinden biri olan fava, özellikle Ege bölgesinde popülerdir. Basit malzemeler ve pratik yöntemlerle hazırlanan bu sağlıklı ve lezzetli meze, her sofranın yıldızı olmaya aday!

Abone Ol

Ege mutfağının geleneksel lezzetlerinden fava, kuru bakla ve zeytinyağı kullanılarak hazırlanır. Soğuk servis edilen bu meze, özellikle yaz aylarında serinletici ve hafif bir alternatif sunar.

Kuru baklanın mucizevi dönüşümüne tanık...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }