Çörek otlu mini kurabiye tarifi ile çay saatlerinizi tatlandırın! Bu bayatlamayan, daima taze kalabilen eşsiz lezzeti kolayca hazırlayın ve lokma lokma keyfini çıkarın. İşte sizlere pratik adımlar ve lezzet garantili bir tarif.

Çay saatinizin vazgeçilmez lezzeti olmaya aday çörek otlu mini kurabiye tarifini sunuyoruz. Pratik, lezzetli ve uzun süre taze kalan bu kurabiyenin sırrını keşfedin ve ailenizle paylaşın. Bayatlamama garantisiyle, her zaman taze tadını koruyacak!

Bayatlamama garantili! Çörek otlu kurabiyenin eşsiz lezzetine hazır mısınız? Bu tarif, çörek otunun aromatik lezzetini mükemmel şekilde yakalıyor ve size uzun süre taze kalabilen kurabiyeler sunuyor. Adım adım bu lezzetli yolculuğa çıkın ve çay saatlerinizi renklendirin.

ÇÖREK OTLU MİNİ KURABİYE MALZEMELERİ NELER?

Bu lezzete bayılacaksınız: Çikolatanın cazibesiyle dolu Kurabiye tarifi Bu lezzete bayılacaksınız: Çikolatanın cazibesiyle dolu Kurabiye tarifi

100 gram tereyağı
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta (sarısı üzerine)
1 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
1/2 çay bardağı çörek otu
1 paket kabartma tozu
2,5 su bardağı un

ÇÖREK OTLU MİNİ KURABİYE NASIL YAPILIR?

Tereyağı, yumurta beyazı, sıvı yağ, şeker, tuz ve sirkeyi derin bir kaba alın.

Kaptaki malzemeleri iyice karıştırın.

Ardından kabartma tozunu ilave edin ve iyice yoğurun.

Çörek otunu ekleyip bir tur daha yoğurun.

Hamuru minik minik misket büyüklüğünde olacak şekilde yuvarlayın.

Yağlı kağıt serili tepsiye dizin.

Sonrasında üzerini yumurta sarısıyla kaplayın.

180 derecelik fırında 25 dakika pişirin

Afiyet baş şeker olsun.

ÇÖREK OTLU MİNİ KURABİYENİN YANINDA NE GİDER?

Çörek otlu mini kurabiye çay saatlerinde servis edilebilir. Çay, kahve ile tüketebileceğiniz bu kurabiyenin yanına isterseniz çikolata, muz veya kivi de ekleyebilirsiniz.

Bu çörek otlu mini kurabiye tarifi ile çay saatleriniz hiç olmadığı kadar renkli ve lezzetli geçecek. Bayatlamayan bu eşsiz kurabiyeler, hem sağlık hem de lezzet arayanlar için ideal bir seçenek. Kolayca hazırlayabileceğiniz bu kurabiyeler, hem çocuklarınızın hem de misafirlerinizin favorisi olacak. Şimdi bu pratik tarifi deneyin, lezzetli atıştırmalıkların keyfini çıkarın ve her lokmada çörek otunun eşsiz aromasını hissedin. Her çay saati için mükemmel olan bu kurabiyelerle mutfağınızda küçük ama etkili lezzet devrimleri yaratın. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi