Kahvaltıda pratik ve lezzetli bir tarif arıyorsanız, anne usulü yumurtalı ekmek tam size göre! Bayat ekmeklerinizi değerlendirebileceğiniz bu tarif, kahvaltı sofralarınıza yeni bir lezzet katacak. İşte adım adım yumurtalı ekmek yapımı.

Kahvaltıda farklı ve lezzetli bir tarif denemek istiyorsanız, yumurtalı ekmek tam size göre. Anne usulü bu tarif, hem pratik yapımı hem de enfes tadıyla kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Hemen deneyin!

Yumurtalı ekmek tarifi, kahvaltı sofralarınıza lezzet ve pratiklik katacak bir tarif. Bayat ekmeklerinizi değerlendirmek ve enfes bir kahvaltı hazırlamak için bu tarif tam size göre. Anne usulü yumurtalı ekmek yapımını adım adım öğrenin.

MALZEMELER

3 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
1/2 çay kaşığı kekik
1/2 çay kaşığı pul biber
1 adet bayat ekmek (dilimlenmiş)

Kızartmak için:

1 su bardağı sıvı yağ

Bir börekten daha fazlası: Her evde olan malzemelerle Peynirli Gül Böreği tarifi Bir börekten daha fazlası: Her evde olan malzemelerle Peynirli Gül Böreği tarifi

TARİF

Bir kasenin içinde yumurta, tuz, karabiber, kekik ve pul biberi homojen bir kıvama gelene kadar çırpın.
Dilimlenmiş bayat ekmekleri yumurtalı karışımın içerisine batırın.
Tavada yağı kızdırın ve harcı içine çekmiş ekmek dilimlerini arkalı önlü altın sarısı kıvamına gelene kadar kızartın.
Sıcak olarak servis edin.

Anne usulü yumurtalı ekmek tarifimizle kahvaltı sofralarınıza lezzet katmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Hem pratik hem de göz alıcı olan bu tarif, her zaman elinizin altında olacak. Denediğinizde vazgeçilmeziniz haline gelecek bu tarifle, güne lezzetli bir başlangıç yapın. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi