Yemek

Bayatlamayan Poğaça tarifi: Her zaman taze kalan Poğaça nasıl yapılır?

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden poğaçalar, çay saatlerinin ve kahvaltıların baş tacıdır. Peki, poğaçalarınızın bayatlamadan uzun süre taze kalmasını nasıl sağlarsınız? İşte cevabı bu tarifte gizli.

Abone Ol

Ev yapımı poğaça yapmayı seviyor ancak bayatlamasından şikayetçiyseniz, doğru yerdesiniz. Bayatlamayan poğaça tarifi ile artık poğaçalarınız günlerce taze kalacak.

BAYATLAMAYAN POĞAÇA NASIL YAPILIR?

MALZEMELER

Hamur için

1 su bardağı süt

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }