Bastık, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabında, cesur bir pozuyla hayranlarını şaşırttı. Sere serpe uzanarak çekilmiş bu fotoğrafına takipçilerinden yoğun ilgi gören ünlü şarkıcı, bazı hayranları tarafından eleştiri oklarının hedefi oldu.

Eski Zeynep'i istiyoruz

29 yaşındaki sanatçının iç çamaşırının gözüktüğü poz, takipçilerini karışık duygulara sürükledi. Bazı takipçiler "Eski Zeynep'i geri istiyoruz" şeklinde eleştirilerde bulunurken, diğerleri ise "Bu poz çok iyi" gibi olumlu yorumlar yaptı.

Beğenenlerde var...

Bastık'ın cesur paylaşımını beğenenler arasında ünlü isimler de vardı. Defne Samyeli, Aytaç Şaşmaz, ve Serra Pirinç gibi tanınmış isimler, fotoğrafı beğenenler arasındaydı.

İnci Taneleri İzle! 17 Ekim İnci Taneleri 19. bölüm Kanal D canlı izleme linki İnci Taneleri İzle! 17 Ekim İnci Taneleri 19. bölüm Kanal D canlı izleme linki

Instagram'da 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan Zeynep Bastık, sık sık cesur pozlarını paylaşıyor ve hayranlarını hem heyecanlandırıyor hem de tartışmalara yol açıyor. Takipçileri, sanatçının gelecek paylaşımlarını merakla bekliyor.

Haber Merkezi