Yemek

Yiyenler tadına doyamıyor: Kastamonu usulü Banduma nasıl yapılır?

Kastamonu'nun geleneksel yemeği banduma, yufka ve tavuk etiyle hazırlanan özel bir lezzettir. İşte adım adım banduma yapımını ve önemli püf noktaları..

Abone Ol

Banduma, Kastamonu mutfağının en sevilen yemeklerinden biridir. Bu rehber, banduma yapmanın temel adımlarını, kullanılacak malzemeleri ve dikkat edilmesi gereken püf noktaları detaylandıracaktır.

MALZEMELER

Dört adet yufka
Dört adet...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }