Misafirlere ikram etmenin yanı sıra, atıştırmalık olarak da tercih edebileceğiniz bayatlamayan bir kurabiye tarifi ile karşınızdayız. Kolay hazırlanışı ve uzun ömürlü olmasıyla bu tarif, mutfağınızın vazgeçilmezi olacak.

Bayatlamayan ve her zaman taze kalan bir kurabiye tarifi mi arıyorsunuz? İşte, dünyanın en kolay ve en lezzetli bayatlamayan kurabiyesi. Bu tarif ile misafirlerinizi etkileyecek ve kendinizi şımartacaksınız.

Tazeliğini uzun süre koruyan bir kurabiye tarifi arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bayatlamayan bu kurabiye, hem kolay hazırlanışı hem de uzun raf ömrü ile favoriniz olacak. Misafirleriniz bu kurabiyeye bayılacak.

BAYATLAMAYAN KURABİYE TARİFİ

Malzemeler

Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı! Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı!

250 gram oda sıcaklığında tereyağı
2 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
4 su bardağı nişasta
2 su bardağı un

Hazırlanışı

Eritilmiş ve soğumuş tereyağını, pudra şekerini, yumurta, un, nişasta ve kabartma tozunu geniş bir kaba alın.

Kaba aldığınız malzemeleri homojen bir kıvama gelene kadar yoğurun.

Cevizden biraz küçük parçalar kopararak elinizle yuvarlayın. Kurabiyelerinizi fırın tepsisine dizin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin.

Bayatlamayan kurabiyeniz hazır. Afiyet olsun!