Yaz aylarının sıcak günlerinde serinlemenin en lezzetli yolu evde yapılan dondurmalardır. Kavunlu dondurma tarifi ile, ferahlatıcı ve lezzetli bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Bu pratik tarifle, sadece birkaç adımda kendi dondurmanızı yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. 

Kavunlu dondurma, yaz aylarında serinlemek için mükemmel bir seçenektir. Bu tarifle, evde kolayca yapabileceğiniz lezzetli bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Kavunun ferahlatıcı tadı ve kremanın yumuşaklığı ile bu dondurma, herkesin favorisi olacak.

Lezzetli ve serinletici bir dondurma mı arıyorsunuz? Kavunlu dondurma tarifi ile evde kolayca hazırlayabileceğiniz nefis bir dondurma sunuyoruz. Bu pratik tarifle, yaz aylarında serinleyebilir ve ailenizle birlikte lezzetli bir tatlı keyfi yaşayabilirsiniz. İşte, adım adım kavunlu dondurma yapımı.

Süt yerine bu malzemeyi koyduğunuzda poğaçalar kabarmaya doymuyor! Bayatlamayan poğaça tarifi Süt yerine bu malzemeyi koyduğunuzda poğaçalar kabarmaya doymuyor! Bayatlamayan poğaça tarifi

MALZEMELER

1 kavun
1 paket krema
1 bardak şeker
1 bardak süt

TARİF

Kavunu soyun ve dilimleyin.
Rondoda çekin.
Sütü ve şekeri bir tencerede eriyene dek karıştırın.
Karışımı soğutun.
Derin bir kapta kremayı çırpın.
İçine sütlü şekerli karışımı ekleyin ve karıştırın.
Kavunu da ekleyin ve çırpın.
Dondurucuya dayanıklı bir kaba karışımı aktarın.
Arada karıştırarak dondurun.

Dondurucuda beklettikten sonra servise hazır hale gelen kavunlu dondurmanız, yaz aylarında serinlemek için mükemmel bir seçenek olacak. Evde kolayca yapabileceğiniz bu lezzetli dondurma, ailenizin favorisi olacak. Afiyet olsun!