Seyran ve Ferit karakterlerini canlandıran Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, özel hayatlarında da yakınlaşmışa benziyor. Saraçoğlu, dizinin başında Mert Yazıcıoğlu ile birliktelik yaşarken, çiftin hızlıca ayrılması ve ardından Mert Ramazan Demir ile olan yakınlaşması, ikilinin arasında bir aşk olduğu söylentilerini artırmıştı.

Özellikle Demir'in Saraçoğlu'nun ayrılığına neden olduğu iddiaları, hem Saraçoğlu hem de Demir tarafından defalarca yalanlandı. Ancak, yakın zamanda çekilen tatil fotoğrafları ikilinin aşkını belgeliyor. Tatil sırasında denizde öpüşürken yakalanan çiftin görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Çiftin bu durumuna sosyal medya kullanıcılarından hem olumlu hem de olumsuz yorumlar geldi. Bazıları çifti desteklerken, diğerleri ise çifti eleştirdi ve Mert Yazıcıoğlu'na atıflarda bulundu.

Fatmanur Elibol kimdir? Burdur’da kaybolan Fatmanur Elibol kaç yaşında Fatmanur Elibol kimdir? Burdur’da kaybolan Fatmanur Elibol kaç yaşında

Bu durum üzerine ünlü şarkıcı Demet Akalın "Ayy çok şükür" yorumunu yaparken, Aynur Aydın "En son Behlül & Bihter öpüştüğünde bu kadar rahatlamıştım" yorumunu yaparak olaya esprili bir şekilde yaklaştı.