Ünlü sanatçı, 2013 yılında lenfoma hastalığına yakalandı ve başarıyla gerçekleştirilen tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Ancak, son yıllarda hastalığı nüksetti ve Uğur, 2020'de bu zorlu süreci yine başarıyla aştığını duyurdu.

Ancak iki yıl sonra, Nisan 2022'de hastalığının tekrar nüksettiği haberi geldi. Sanatçı, "Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…." açıklamasını yaptı.

Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki Siyah Kalp 2. bölüm full HD izle! Siyah Kalp 2. bölüm reklamsız izleme linki

Bu süreçte Uğur'un hayranları iyi haberler beklerken, üzücü bir bilgi ortaya çıktı. Sanatçının yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü belirtildi. Bu durum üzerine Uğur'un ailesi, 69 yaşındaki sanatçının son durumu hakkında bir açıklama yaparak sevenlerini bilgilendirdi.

Ailesi tarafından yapılan açıklamada, “Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah… Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur…” ifadelerine yer verildi.

Sanatçının hayranları ve dostları, Özkan Uğur'a acil şifalar diliyor ve bu süreçte kendisine destek oluyor.