Dizi, başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'u barındırıyor. Yeni bölümde, Fuat'ın ölümü ve sonrasında yaşananlar, dizi severleri ekran başına kilitlemeyi başardı.

YALI ÇAPKINI 34. BÖLÜM FULL İZLE

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını'nın 34. bölümü, yine soluksuz bir şekilde izleyenleri ekran başına kilitleyerek, seyirciyi hayal kırıklığına uğratmadı. Bu bölümde, Ferit'in Fuat'ın ölümü ile başa çıkma çabaları ve sonrasında yaşananlar anlatılıyor.

YALI ÇAPKINI 34. BÖLÜM ÖZETİ

Fuat'ın ölümü, başta Ferit olmak üzere herkesi derinden etkiliyor. Ferit, Fuat'ın ölümünden dolayı perişan bir haldedir ve Tarık'ı cenazede görünce ipleri koparır. Seyran ise Ferit'i bırakmamakta kararlıdır. Gülgün, Orhan'a olan öfkesini yenemez.

Seyran ve Suna'yı düğünden kaçıran Ferit ve Abidin, en güvenli yeri bulmaya çalışmaktadır. Seyran'la Suna ise korksalar da yollarından geri dönmemekte kararlıdırlar. Yalıya gelen haber ise her şeyi değiştirecektir.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Yalı Çapkını'nın geniş ve yetenekli kadrosu; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başta olmak üzere Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı ve diğer birçok ismi barındırıyor.

Son bölümü izlemek için "Yalı Çapkını 34. bölüm izle", "Yalı Çapkını son bölüm izle", "Yalı Çapkını 34. bölüm full izle", "Yalı Çapkını son bölüm tek parça izle" anahtar kelimelerini arama motorlarında aratabilirsiniz.

Yenidoğan Çetesi lideri Fırat Sarı kimdir? Korkunç detaylar ortaya çıktı Yenidoğan Çetesi lideri Fırat Sarı kimdir? Korkunç detaylar ortaya çıktı

Bu hafta izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler için Yalı Çapkını'nın 34. bölümü, Star TV'nin web sitesi ve uygulaması üzerinden izlenebilir. Her Cuma yeni bölümüyle Star TV'de izleyicilerle buluşan Yalı Çapkını'nın kaçırılan bölümlerini, resmi web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.