Mutfakta yeni deneyimler arayanlar için unsuz çikolatalı kek tarifi, lezzet dolu bir keşif sunuyor. Çikolatanın başrol oynadığı bu tarif, tatlı severlerin kalbini fethetmeye hazır.

Çikolatanın büyüsüyle tanışmaya hazır mısınız? Unsuz çikolatalı kek tarifiyle, içi kremamsı, dışı kıyır kıyır bir tatlı deneyimi sizi bekliyor. Unutulmaz bir lezzet için tarifimize göz atın.

Lezzetiyle damağınızda iz bırakacak unsuz çikolatalı kek, çikolatanın en saf haliyle buluşuyor. Bu tarif, tatlı krizlerinizin yeni ve sağlıklı çözümü olacak.

Malzemeler:

350 gram bitter çikolata
6 adet büyük boy yumurta
170 gram tereyağı
1,5 su bardağı toz şeker
Çeyrek çay kaşığı tuz

Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak

Yapılışı:

Tereyağı ve çikolatayı benmaride eritin.
Yumurtayı şeker ve bir tutam tuz ile birlikte açık sarı renge dönüp kabarana kadar çırpın.
Çikolatayı yumurtalı karışıma ekleyin homojenize olana kadar karıştırın.
20cm çapında kelepçeli veya çember bir kek kalıbına karışımı dökün.
165 derecede 55 dakika pişirin.
Soğuduktan sonra dilimleyin.

Unsuz çikolatalı kek tarifimizle, tatlı anlarınızı lezzetle taçlandırın. Kremamsı kıvamı ve enfes çikolatalı lezzetiyle bu kek, mutfakta yeni denemeler yapmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenek. Sağlıklı ve lezzetli bir tatlı arayışındaysanız, bu tarif tam size göre. Şimdi mutfakta sihirli anlar yaratma zamanı!