Fasulye borani tarifi: Pratik ve lezzetli bir yemek için gereken malzemeler ve yapılışı burada. Sarımsaklı yoğurt ve pul biberle lezzetlenen bu yemeği deneyin.

Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak

Pratik yemek tarifleriyle mutfağa yeni başlayanlar bile kolaylıkla yemek yapma imkanı bulacak.  Lezzete ve sunuma önem veren herkese bu pratik, kolay ve denenen yemek tarifi ilham verecek.

Fasulye İçin:

1 adet soğan (piyazlık doğradığınız)
750 gram taze fasulye (verev kestiğiniz)
1 çay kaşığı tuz, 1 su bardağı su

Üzeri İçin:

1 su bardağı süzme yoğurt
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı tereyağı, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı pul biber

Fasulye Borani Tarifi

Soğanları zeytinyağı ile birlikte soğanlar yumuşayana dek pişirin. Ardından, üzerine verev kestiğiniz taze fasulyeleri ilave edin. Ardından, canlı yeşil bir renk alana dek, yaklaşık 10 dakika kavurun. Devamında, kavurduğunuz fasulyelerin üzerine tuz ve suyu ilave edip kapağını kapatın ve fasulyeler yumuşayana dek, yaklaşık 15 dakika kapağı kapalı şekilde pişirin. Ayrıca, pişen ve suyunu çeken fasulyeleri servis tabağına alın. Ardından, üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağda kızdırdığınız pul biber gezdirip servis edin.