Portakalın ferahlatıcı aroması ile irmiğin muhteşem uyumu, portakallı irmik tatlısında buluşuyor. Bu lezzetli ve hafif tatlı, yemek sonralarınıza tatlı bir dokunuş katmak için ideal.

Mevsimin taze portakallarını kullanarak yapacağınız irmik tatlısı, hem göze hem damağa hitap ediyor. Portakallı irmik tatlısı tarifiyle, tatlı ihtiyacınızı hafif ve sağlıklı bir şekilde karşılayın.

Lezzetli ve hafif bir tatlı olan portakallı irmik tatlısı, evde kolayca hazırlayabileceğiniz bir seçenek. İşte malzemeleri ve yapılışı ile bu nefis tatlıyı hemen deneyin.

Bu lezzeti denemeyen pişman oluyor! Çocukluğunuzun tatlı anılarını canlandıracak Köstebek Pasta tarifi Bu lezzeti denemeyen pişman oluyor! Çocukluğunuzun tatlı anılarını canlandıracak Köstebek Pasta tarifi

MALZEMELER

2 bardak portakal suyu
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı şeker
1 bardak irmik
1 bardak şeker
1 litre süt

TARİF

İrmik şeker ve süt hariç tüm malzemeleri bir tencereye ekleyin ve karıştırarak kaynatın.
Pişen karışımı bir kalıba ya da kaselere paylaştırarak dökün ve soğumaya bırakın.
Geri kalan malzemeleri bir tencerede karıştırarak kaynatın.
İkinci karışımı da önceki karışımın üzerine dökün.
Soğuyunca servis edin.

Portakallı irmik tatlısı tarifiyle, akşamüstü atıştırmalıklarınızı veya yemek sonrası tatlılarınızı daha keyifli ve lezzetli hale getirebilirsiniz. Bu basit ve lezzetli tarifi deneyerek misafirlerinizi şaşırtın ve onlara unutulmaz tatlı anlar yaşatın!