Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

Ev yapımı pastacı kreması ile pastalarınızı bir üst seviyeye taşıyın! Bu basit ve etkili tarif, pastalarınızı pastane lezzetinde yapmanıza yardımcı olacak.

Pastacı kreması, pastalarını çok daha lezzetli yapan sihirli bir dokunuştur. Bu tarifle, evde kolaylıkla pastane kalitesinde kremalar hazırlayabilirsiniz.

Pastalarınız için mükemmel bir tat katkısı arıyorsanız, pastacı kreması tarifi tam size göre! Bu kremayı yapmak düşündüğünüzden daha kolay ve lezzetiyle pastalarınızı zenginleştirecek.

MALZEMELER

1 litre süt
100 gram tereyağı (veya margarin)
3-4 damla vanilya (1 paket vanilin)
50 gram sıvı krema (1/4 su bardağı)
3 adet yumurta
200 gram un (yaklaşık 1.5 su bardağı)
250 gram toz şeker (1+1/4 Su Bardağı)
100 gram kremşanti (arzuya göre eklenebilir)

TARİF

Sütün yarısı, sıvı krema ve vanilyayı ocağa alın ve ısıtın.
Ayrı bir kapta sütün diğer yarısı, şeker, yumurta ve unu iyice çırpın. (topaklanmaması için unu eleyebilirsiniz.)
Ocakta kaynayan sütten biraz yumurtalı karışıma ekleyip karıştırın.
Daha sonra tüm karışımı ocağa alın ve muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
Soğuması için kenara kaldırın. (+4 derece dolapta bekletin)
Tereyağını mikserde kabartın. İçerisine soğuyan kremayı ekleyin ve karıştırın.
En son isteğe göre çırpılmış kremşantiyi de ekleyin ve karıştırın. +4 derece dolapta 30 dakika kremayı dinlendirin.