Pasta yapımında ilk adım olan pandispanya, lezzetli ve hafif bir taban için olmazsa olmazdır. Bu kolay ve lezzetli pandispanya tarifi ile pasta yapımında yeni bir sayfa açın.

Bir pandispanyanın nasıl mükemmel olacağını merak ediyor musunuz? İşte her seferinde yumuşacık ve hafif pandispanyalar yapmanızı sağlayacak profesyonel tarifimiz.

Evde pandispanya yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece birkaç adımda, pastalarınız için mükemmel bir taban oluşturacak pandispanya tarifimize göz atın.

PANDİSPANYA TARİFİ

MALZEMELER

8 yumurta
2 su bardağı şeker
½ çay bardağı ılık su
3 su bardağı un
3 paket vanilya
1 tutam tuz

Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu

PANDİSPANYA TARİFİ

Yumurtaların sarısı ile beyazını ayrı kapları alın.
Yumurta sarılarına şekeri ekleyin ve köpürene kadar yaklaşık 15 dakika kadar çırpın.
Yumurta aklarına suyu ekleyin ve çırpın.
Yumurta sarısı, akını birleştirin ve karışım özdeşleşene kadar çırpın.
Elekten geçirilmiş un , vanilya ve tuzu çırpma kabına ekleyin.
Hamuru silikon bir spatula yardımıyla aşağıdan yukarı olacak şekilde karıştırın.
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirin.
Pandispanyanız hazır. Afiyet olsun…