Pandispanya, pastaların vazgeçilmez tabanıdır ve doğru yapıldığında pastanın lezzetini katlar. İşte sizin için hazırladığımız basit ve lezzetli pandispanya tarifi.

Malzemeler

6 adet yumurta
7 yemek kaşığı un
7 yemek kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı kabartma tozu

Hazırlanışı

Yumurta akları ile toz şekeri iyice çırpın. Yumurta sarılarını tek tek ekleyin. Un ve kabartma tozunu harmanlayıp eleyerek karışıma ilave edin.

Bu tarif sayesinde bir daha fırına gitmeyeceksiniz! Lezzetli Kruvasan yapmanın en basit yolları Bu tarif sayesinde bir daha fırına gitmeyeceksiniz! Lezzetli Kruvasan yapmanın en basit yolları

Hamuru yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarın. 185 derece fırında pişirin.

Fırından çıkardığınız kekin kağıtlı kısmı yukarıda kalacak şekilde temiz bir mutfak bezine ters çevirin ve rulo yaparak soğumaya bırakın.

Pandispanya tarifi, evde pasta yapımının temel taşıdır. Bu basit ve lezzetli tarif ile siz de mutfakta harikalar yaratabilir, sevdiklerinizi ev yapımı pandispanya ile süslenmiş pastalarla şımartabilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun!