Evde pandispanya yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Adım adım takip edeceğiniz bu rehber ile pandispanya yapmanın püf noktalarını keşfedin ve ailenizi bu eşsiz lezzetle şımartın!

Yumuşacık bir pandispanya tatlısı yapmanın yollarını mı arıyorsunuz? İşte size hem pratik hem de lezzetli bir pandispanya tarifi. Bu tarifi deneyin ve pandispanyanın ağızda bıraktığı o muhteşem tat ile tanışın!

Bu tarif sayesinde bir daha fırına gitmeyeceksiniz! Lezzetli Kruvasan yapmanın en basit yolları Bu tarif sayesinde bir daha fırına gitmeyeceksiniz! Lezzetli Kruvasan yapmanın en basit yolları

Pandispanya tatlısı, özel günlerinizde ya da sıradan bir günü şenlendirmek için ideal bir seçenek. Bu detaylı rehber ile pandispanyanızı nasıl mükemmelleştireceğinizi öğrenin ve tatlı anlarınıza lezzet katın!

PANDİSPANYA TATLISI MALZEMELERİ NELER?

1 paket vanilya
Tepeleme 1su bardağı un
1fiske olacak kadar tuz
4 yumurta
1su bardağı kadar toz şeker
Yarım çay bardağı kadar ılık su
1 paket kabartma tozu

PANDİSPANYA TATLISI TARİFİ!

Pandispanya tatlısı, tatlı severler tarafından en çok araştırılan tariflerin başında geliyor. Kekinin hem lezzetli hem de yumuşak olması gereken bu tatlı tarifinde istenilen sonucun alınması için bazı koşullara özellikle dikkat etmek gerekiyor.
İlk olarak yumurta beyazı ile yumurta sarısı birbirinden ayrılmalı ve her ikisi de mikser yardımı ile güzelce çırpılmalı. Ardından çırpılmış olan yumurta sarılarının içine ılık su eklemeli. Kuru malzemeler yani kabartma tozu, vanilya ve un buraya eklenmeli ve hafifçe karıştırılmalı. Yumurta akları da ilave edilmeli ve homojen bir kıvam elde edene dek karıştırma işlemi sürdürülmeli. Kelepçeli bir kalıbın içerisine ve yanlarına yağlı kağıt serilmeli ve karışım kalıba dökülmeli. Daha önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafif pembeleşinceye dek pişirme işlemine devam edilmeli. Kekin pişirilmesinin ardından ilk sıcaklığı çıkana dek beklenmeli. Son olarak ise süsleme aşamasına geçebilir ve dilediğiniz şekilde servis edebilirsiniz.