MALZEMELER

500 gram tavuk göğsü
2 su bardağı bayat ekmek kırıntısı (çekilmiş)
1 adet soğan
1 adet kabak
1 adet yumurta
5-6 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı kekik
1/2 çay kaşığı karabiber
1/2 çay kaşığı pul biber
Köfteleri pişirmek için:
1 - 1,5 çay bardağı zeytinyağı

TARİF

Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı! Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı!

Bayat ekmekleri rondodan çekin ve bir kaba alın.
Tavuğu da rondodan çekin ve kıyma haline getirin. Bayat ekmeklerin yanına alın. Soğanları ve sarımsağı da rondodan çekin
İçerisine ince doğranmış maydanozu, yumurtayı ve baharatları ekleyin. Rondodan çektiğiniz kabağı ekledikten sonra elinizle güzelce yoğurun.
Avcunuzla yuvarlak köfte şekilleri verin.
Bir tavaya aldığınız zeytinyağını hafif ısıtın, ardından köfteleri tavaya koyup arkalı önlü kızartın.
Tüm köfteleri tavada kızarttıktan sonra servis edin.