Kurabiye kokusuyla evinizi saracak, lezzetiyle de misafirlerinizi mest edecek bir tarif arıyorsanız, işte karşınızda 3 malzeme ile 3 dakikada hazırlanan kurabiye tarifimiz!

Hızlıca hazırlanıp, lezzetiyle herkesi büyüleyecek bir kurabiye tarifi mi arıyorsunuz? 3 malzemeli ve 3 dakikada hazırlayacağınız bu kurabiye, zor anlarınızın kurtarıcısı olacak.

Cebinizi düşünen, bütçenize uygun ve aynı zamanda lezzetli bir kurabiye tarifiyle karşınızdayız. Sadece 3 malzeme ve 3 dakikada hazırlanan bu kurabiye, misafirlerinizin favorisi olacak.

3 Malzemeli 3 Dakika Kurabiye Tarifi

Misafirleriniz ani bir şekilde kapınızda belirdiğinde, hem pratik hem de lezzetli bir şeyler hazırlamak istiyorsanız, bu 3 malzemeli 3 dakika kurabiye tarifi tam da aradığınız çözüm olabilir. Sadece 3 malzeme ile dakikalar içinde hazırlayabileceğiniz bu kurabiye, kokusu ve lezzetiyle misafirlerinizi mest edecek. Bütçe dostu bu tarif, acil durumların kurtarıcısı olmaya aday. İşte, sizi ve misafirlerinizi mutlu edecek pratik kurabiye tarifimiz...

Malzemeler

170 ml sıvı yağ
100 gr pudra şekeri
2-3 su bardağı kadar un
İsteğe bağlı olarak fındık veya badem
Eritilmiş çikolata

Hızlı ve Kolay Kurabiye Tarifi

Bir karıştırma kabında sıvı yağ ve pudra şekerini güzelce karıştırın. Üzerine yavaş yavaş un ekleyerek, ele yapışmayan, yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun.

Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın ve elinizle yuvarlayarak şekil verin. İsterseniz, yuvarlak hamurların üzerine bir adet fındık veya badem yerleştirin. Hazırladığınız kurabiyeleri pişirme kağıdı serili tepsiye dizin.

180 derece önceden ısıtılmış fırında, kurabiyeler hafif altın rengini alana dek, yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Kurabiyelerin fazla kızarmamasına özen gösterin.

Kurabiyeler soğuduktan sonra üzerlerine isteğe bağlı olarak eritilmiş çikolata gezdirebilirsiniz. Soğuyan kurabiyelerinizi servis edebilirsiniz.

Bu pratik ve lezzetli kurabiye tarifi ile misafirlerinizi şaşırtın ve onlara unutulmaz bir lezzet deneyimi sunun. Hem kolay hem de ekonomik olan bu tarifle, aniden gelen misafirlere karşı hazırlıksız yakalanmanın önüne geçin.

Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak

3 Malzeme ile 3 Dakikada Kurabiye tarifimiz, ani misafirler için ideal bir çözüm sunuyor. Hızlı, pratik ve ekonomik oluşuyla hayat kurtaran bu tarif, kokusu ve lezzetiyle herkesin beğenisini toplayacak. Misafirleriniz bu nefis kurabiyeleri yedikten sonra tarifini isteyecek, siz de onları bu kolay ve lezzetli tarifle şaşırtacaksınız. Afiyet olsun!