Arnavut ciğeri malzemeleri

600 gr kuzu ciğeri
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı un
Yaklaşık 2 çay kaşığı karabiber
Kızartmak için 2 su bardak ayçiçeği yağı
Maydanoz
Soğan

ARNAVUT CİĞERİ NASIL YAPILIR?

1. adım: Ciğerlerin zarını çıkarttıktan sonra kuşbaşı büyüklüğünde doğrayın. Kanı süzülmesi için bekleyin.

2. adım: Ciğerleri unladıktan sonra kızgın yağda renk alana kadar kızartın. Dilerseniz unlamayı karabiber ve tuz karışımıyla yapabilirsiniz.

Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo

3. adım: Arzuya göre toz kırmızıbiber katabilirsiniz. Kızartma esnasında mümkünse zeytinyağı kullanabilirsiniz. Kızarttığınız ciğerleri kapağı kapalı bir kapta bekletin.

4. adım: Kırmızı soğanı incecik doğradıktan sonra sumak ve kıyılmış maydanozla harmanlayın.

Son adım: Kimyon ilave ettiğiniz Arnavut ciğerini soğan salatası eşliğinde sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Ayrıca yanında kızarmış patates nefis olur.