MasterChef Türkiye'de heyecan hız kesmeden devam ediyor! 20 Ekim Pazar günü gerçekleşen eleme gecesi, yarışmacılar ve izleyiciler için büyük bir merak konusu oldu. Peki, MasterChef’te bu hafta kim elendi? Eleme adayları kimler? İşte eleme gecesiyle ilgili tüm detaylar...

MasterChef’te 20 Ekim’de Kim Elendi?

Her hafta giderek zorlaşan etaplarla mücadele eden yarışmacılar, bu haftanın kritik eleme gecesinde tüm yeteneklerini sergiledi. Ancak bir isim, hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Elenen yarışmacı henüz belli değil, ancak eleme sonuçları açıklandığında buradan öğrenebilirsiniz.

MasterChef 20 Ekim Eleme Adayları Kimler?

Geleneksel lezzetler: Zeytinyağlı Soğan Dolması nasıl hazırlanır? Geleneksel lezzetler: Zeytinyağlı Soğan Dolması nasıl hazırlanır?

Bu hafta eleme potasına giren isimler de belli oldu. İşte bu haftanın eleme adayları:

Onur
Eda
Nigar
Akın
Emre
Nevzat

Geçen Hafta Kim Elendi?

Geçtiğimiz hafta MasterChef’e veda eden isim Zübeyde olmuştu. Zübeyde'nin elenmesinin ardından yarışmanın temposu her geçen gün daha da yükseliyor.

MasterChef’in 20 Ekim eleme sonuçları açıklandığında buradan takip edebilir ve elenen ismi öğrenebilirsiniz. Yarışmanın heyecan dolu bölümlerini kaçırmamak için güncellemelerimizi takip edin.