MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde, 20 Ekim Pazar günü gerçekleşen eleme gecesi, yarışmacıların kaderini belirleyen zorlu anlara sahne oldu. Eleme potasına giren yarışmacılar arasında gerilim yüksekken, kimin MasterChef'e veda edeceği büyük merak konusu oldu. İşte eleme gecesinin öne çıkan anları ve eleme adayları...

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef 2024, yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 20 Ekim Pazar günü yayınlanan bölümde eleme adayları ve jüri üyelerinin değerlendirmeleri büyük merak konusu oldu. Peki, bu hafta MasterChef'te kimler potaya girdi?

MasterChef 20 Ekim Eleme Adayları Kimler?

Bu hafta MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı sürüyor. Zorlu yarışmacılar arasında kıyasıya geçen mücadelede potaya giren isimler belli oldu. İşte 20 Ekim’de eleme adayı olan yarışmacılar:

Onur
Eda
Nigar
Akın
Emre
Nevzat

MasterChef Jüri Üyeleri Kimler?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda jüri koltuğunda yine tecrübeli şefler yer alıyor. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın değerlendirmeleri, yarışmacıların kaderini belirlemeye devam ediyor. Her hafta daha da zorlaşan etaplarda, bu yetenekli şefler yarışmacıları yönlendiriyor ve en iyi performansları görmek için sıkı bir eleme süreci yürütüyorlar.

Ana Kadroda Kimler Var?

MasterChef 2024 sezonunda ana kadroda yer alan yarışmacılar, şu isimlerden oluşuyor:

Zeynep
Hakan
Onur
Ümmühan
Deniz
Çağlar
Serhat
Alper
Ayşe
Beril
Semih
Eda
Muratcan
Zeynep
Nigar
Beyza
Emre
Kaan
Kerem
Nevzat

Kış aylarında tam bir şifa deposu: Havuç Çorbası nasıl yapılır? Kış aylarında tam bir şifa deposu: Havuç Çorbası nasıl yapılır?

Geçen Hafta Kim Elendi?

Geçtiğimiz hafta MasterChef'e veda eden isim Zübeyde oldu. Bu hafta yarışmacılar yine tüm hünerlerini sergilediler ancak potaya girenler arasında bir kişi daha yarışmaya veda edecek.

MasterChef Türkiye'nin heyecan dolu eleme geceleri her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Güncellemelerle kimin elendiğini buradan takip edebilirsiniz.