Yemek

Kayseri'nin kat kat lezzeti: Kayseri Yağlaması nasıl yapılır?

Kayseri'nin meşhur yemeklerinden biri olan yağlama, kat kat hazırlanan yufkaların arasına konulan kıymalı harç ile yapılan nefis bir yemektir. Hem görünümüyle hem de lezzetiyle sofralarınızı şenlendirecek bu tarifi mutlaka denemelisiniz. İşte adım adım yağlama tarifi...

Abone Ol

Kat kat lezzetin sırrı Kayseri yağlamasında saklı. Hem pratik hem de lezzetli bu tarifle, sofralarınıza geleneksel bir dokunuş katın. İşte Kayseri usulü yağlama tarifi..

Kayseri mutfağının vazgeçilmez lezzeti yağlama, evde...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }