AK Parti'de kongre heyecanı! Yeni ilçe başkanları belli oluyor AK Parti'de kongre heyecanı! Yeni ilçe başkanları belli oluyor

Çorumlu esnaf ve vatandaşları dinleyip, “İşimiz vaktimizden çok parolasıyla, durmak yok yola devam” diyen Oğuzhan Kaya, “Biz her sabah güne Bismillah deyip başlıyor ve ilk işimiz esnaf ve vatandaşlarımız ile selamlaşmak oluyor, güne öyle başlıyoruz. Bizler hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı şu ya da bu diye sınırlandırmıyoruz” dedi.

Kimi vatandaşlar Oğuzhan Kaya’dan taleplerde bulunurken, kimi de AK Parti hükümetinin vatandaşlar için çıkardığı bazı yasa ve uygulamalar için teşekkür etti. Kaya, taleplerle ilgili bakanlıklara iletilmek üzere not alınırken, vatandaşlarla da hasbihal etti.

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Milletvekili Kaya, “Çorum’da 20 yılı aşkın süre içerisinde önemli projelerin hayata geçirildiğini, önemli eserler kazandırıldığını belirterek, AK Parti olarak hizmet ve eser üretmeye, Çorum için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

“ESNAF VE VATANDAŞIMIZIN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR”

Esnafın ülke ekonomsiinin kılcal damarları olduğunu, her birinin istihdamları ve ekonomik dönüşümü ile Çorum’a büyük ölçüde destek sağladığını kaydeden Milletvekili Kaya, “ Onların sıkıntılarını dertlerini dinliyor çözülebilecek olan varsa ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşüyoruz. Bu görüşmelerimiz sadece bir ziyaret değil, hazırlamış olduğumuz ve Genel Merkeze göndermiş olduğumuz raporlarda sorunlarına yer verdiğimiz görüşmelerdir.

Biz bu talepleri ya da sorunları Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ilgili bakanlarımıza iletiyor, çözümü konusunda ki süreci takip ediyoruz. Biz her zaman esnaflarımızın yanındayız” diye konuştu.