AK Parti Çorum İl Başkanlığı 8. Olağan Kongreler kapsamında ilçe kongrelerinin startını AK Parti İl Koordinatörü Bahar Ayvazoğlu'nun katılımıyla verdi.

12 Ekim tarihinde Dodurga ve Laçin,13 Ekim tarihinde Ortaköy ilçelerinde büyük bir coşku ve heyecan ile gerçekleşen kongrelerde; Dodurga İlçe Başkanı Serdar Kütük, Laçin İlçe Başkanı Ömer Çatalpelit, Ortaköy İlçe Başkanı Yusuf Özdemircan güven tazeleyerek yeniden AK Parti İlçe Başkanı seçildi.

AK Parti İl Koordinatörü Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl/İlçe tüm kademelerden teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşen kongrelerde AK Parti İl Başkanı Murat Günay açıklamada bulundu.

Günay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Milletvekili Nurten Yontar TBMM'de peruğunu çıkardı, meme kanseri olduğunu açıkladı Milletvekili Nurten Yontar TBMM'de peruğunu çıkardı, meme kanseri olduğunu açıkladı

"Buradan ilçemizin tüm mahallelerindeki tüm köylerindeki ve tüm hanelerindeki vatandaşlarımıza selamlarımı iletiyorum.Kuruluştan bugüne kadar AK Parti ilçe teşkilatımızda vazife yapmış tüm kardeşlerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal etmiş olanlara Rabbimden rahmet niyaz ediyorum. AK Parti halkın kalbinde ve dualarında doğmuş ve yer almış bir parti olarak Türkiye’nin gelecek yüzyıllarını şekillendirecek ve bu yüzyılda da tüm sorunlarını çözecek yegane bir partidir. Herkes konuşur sadece Ak Parti icraat yapar.

Son dönemde ardı ardına gelen, bir polis memurumuzun şehit edilmesinden genç kızlarımızın vahşice katledilmeleri, kadınlara yönelik şiddet olaylarını kabul etmemiz mümkün değildir. Bu durum karşısında Hükümetimiz ve İçişleri Bakanımız İnsanımızın sokakta, evinde, iş yerinde endişe duymadan hayatını güvenle sürdürebilmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaktadırlar…

“İSRAİL'İ KINIYOR LANETLİYORUM”

Siyonist İsrail tarafından Gazze'de, Filistin'de,  Lübnan'da binlerce insan katledildi. Katledilen sadece kadınlar, çocuklar, bebekler, masum siviller değil; insanlıktır. Bugün zalim İsrail’e karşı uluslararası alanda söz söyleyen tek lider Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ben de buradan Siyonist ve sadece öldürmeyi bilen İsrail'i kınıyor lanetliyorum . Tüm kardeşlerimden de boykota destek olmalarını talep ediyorum.

Kuruluşundan bugüne kadar davamız için emek sarf eden, gece gündüz demeden çalışan kıymetli dava ve yol arkadaşlarım, Türkiye’de eğitimden sağlığa, adaletten güvenliğe, sanayiden ulaşıma kadar daha bir çok alanda kazandırdığımız güçlü altyapının önemini bu kriz döneminde çok daha iyi görebiliyoruz. Gelişmiş ülkelerin bile pek çoğu kriz karşısında adeta çökerken, hamdolsun Türkiye hemen her alanda kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyede olduğunu ispatlamıştır.

Bu süreçte mücadelemizi sekteye uğratacak en büyük tehdit, ümitsizliktir, karamsarlıktır, yılgınlıktır, yeise kapılmaktır. AK Parti demek Umut demektir, AK Parti demek Ümit demektir, AK Parti demek birlik ve beraberlik demektir. İlçemiz için hep beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte fitneye geçit vermeden ilçemizi, şehrimizi ve vatanımızı 2053 ve nice hedeflerimize emin adımlarla taşıyacağız.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Bize lazım olan soylu bir heyecan. Heyecanımızı bırakmayacağız. Kongremizin şehrimiz için, İlçemizle birlikte ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.Yönetimlerimizde görev alacak kardeşlerime başarılar diliyorum, yönetimde bayrağı devredecek arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetler için gönülden teşekkür ediyorum.Sizlere saygılarımı muhabbetlerimi sunuyor, Sizleri Allah’a emanet ediyorum. Durmak Yok Yola Devam..."