CHP Çorum Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Mehmet Tahtasız, Çorum’un sorunlarını TBMM Genel Kurulu’na taşımaya devam ediyor. Tahtasız, Çorum’un köylerinde yaşanan yol, okul, sağlık ocağı, internet ve su sorunlarını gündeme getirerek, AK Parti iktidarını eleştirdi. “AKP iktidarında köylünün çilesi bitmiyor,” diyen Tahtasız, Çorum’un birçok köyünün hak ettiği hizmeti alamadığını vurguladı.

"Kızılırmak Akıyor, Çorumlu Bakıyor"

Tahtasız, özellikle meyve ve sebze üretiminde önemli bir merkez olan Eskiköy, Eşençay, Arslan Köy, Çaltıcak gibi köylerde yıllardır sulama sorunları yaşandığını belirtti. Eskiköy’de 4 yıl önce yapılan sulama havuzunun hâlâ su ile buluşturulmadığını ve çiftçilerin ürünlerinin kuruduğunu ifade eden Tahtasız, “Kızılırmak akıyor, Çorum çiftçisi bakıyor” diyerek hükümeti eleştirdi.

Yeniden Refah Partisi'nden Vali Ali Çalgan’a hayırlı olsun ziyareti Yeniden Refah Partisi'nden Vali Ali Çalgan’a hayırlı olsun ziyareti

Köylülerin Sorunları Hâlâ Çözülmedi

Mehmet Tahtasız, Çorum’daki köylerde yol, sağlık ocağı, okul ve internet gibi temel hizmetlerin eksikliğine dikkat çekti. Tahtasız, “Çiftçilerimiz büyük emekle ürettikleri ürünleri tozlu yollarda taşırken ürünler kalite kaybına uğruyor” dedi ve köylülerin hak ettiği hizmeti CHP iktidarında alacağını belirtti.

Çorum’un Köyleri Hizmet Bekliyor

759 köyü bulunan Çorum’un birçok köyünde hizmetlerin yetersiz olduğuna dikkat çeken Tahtasız, “Köylülerimiz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hak ettikleri hizmete kavuşacaklar” şeklinde konuştu.