MasterChef Yağlama tarifi: Malzemeler ve yapılış aşamaları! Kayseri Yağlaması nasıl yapılır? MasterChef Yağlama tarifi: Malzemeler ve yapılış aşamaları! Kayseri Yağlaması nasıl yapılır?

Mısır ekmeği, Karadeniz bölgesinin vazgeçilmez lezzetlerinden biridir ve sofralar için mükemmel bir alternatif sunar. Bu pratik tarifle, lezzetli ve taze mısır ekmeğini evinizde kolayca yapabilirsiniz.

Karadeniz'in enfes lezzeti mısır ekmeği, sofralarınızı şenlendirecek. Bu tarif sayesinde, evde pratik bir şekilde mısır ekmeği yapabilir, her yemeğin yanında sunabilirsiniz.

MALZEMELER

3 su bardağı mısır unu
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1,5 - 2 su bardağı su

TARİF

Su hariç bütün malzemeleri karıştırın.
Azar azar su ekleyin.
Fırın tepsinizi iyice yağlayın. Harcı içine alın.
180 derecede önceden ısıtılmış fırında 40 dakika kadar pişirin. Çıkarıp oda sıcaklığında soğuttukan sonra servis edin.