Renkli ve lezzetli bir kahvaltı masası için ev yapımı çemen tarifimiz ideal! Hem kolay hem de lezzetli bu tarifle, sabahlarına yeni bir tat katmaya ne dersiniz?

Bu lezzeti denemeyen pişman oluyor! Çocukluğunuzun tatlı anılarını canlandıracak Köstebek Pasta tarifi Bu lezzeti denemeyen pişman oluyor! Çocukluğunuzun tatlı anılarını canlandıracak Köstebek Pasta tarifi

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu çemen tarifi ile kahvaltı sofralarınızı şenlendirmeye hazır olun. Tuzlu lezzetlerle mükemmel uyumuyla, çemenin bu tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Kahvaltıda farklı ve lezzetli bir şeyler denemek isteyenler için çemen tarifimiz ideal. Adım adım bu kolay tarifle, ev yapımı çemenin tadına varacaksınız.

MALZEMELER

1 su bardağı ceviz içi
2 su bardağı (2 parmak eksik) bayat ekmek içi
3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 ajda çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı nane
1 çay kaşığı karabiber

TARİF

Rondoda cevizleri çekiyoruz.
Peşinden ekmek içi ve sarımsağı ekleyip kum gibi olana kadar rondodan geçiriyoruz.
Kalan diğer tüm malzemeleri rondoya ekleyip hepsini rondodan geçiriyoruz.
Damak zevkinize göre tuz ve baharat oranını ayarlayabilirsiniz.

Bu pratik ve lezzetli çemen tarifi ile kahvaltılarınızı bir adım öne taşıyın. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz çemen, tuzlu lezzetlerle mükemmel uyumu sayesinde kahvaltılarınızın olmazsa olmazı olacak. Damak zevkinize göre baharatları ayarlayarak her sabahı lezzetli bir başlangıçla karşılayın. Şimdiden afiyet olsun!