Yumurta, kahvaltıların vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Farklı bir yumurta tarifi arayanlar için yumurta kızartması, lezzeti ve kolaylığıyla kahvaltı sofralarının yıldızı olacak.

Yumurta sevenler için yeni bir tarif: Yumurta kızartması. Bu lezzetli tarif, kahvaltı sofralarınızı şenlendirecek ve sizi uzun süre tok tutacak.

Kahvaltı sofralarına yenilik katmak isteyenler için enfes bir seçenek: Yumurta kızartması. Hem pratik hem de lezzetli bu tarif, sabahları daha özel kılacak.

MALZEMELER

2 adet yumurta
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kuru kekik
Tuz
2-3 dilim çedar peyniri

TARİF

MasterChef Yağlama tarifi: Malzemeler ve yapılış aşamaları! Kayseri Yağlaması nasıl yapılır? MasterChef Yağlama tarifi: Malzemeler ve yapılış aşamaları! Kayseri Yağlaması nasıl yapılır?

Yumurtaları katı kıvamda haşladıktan sonra kabuklarını soyup ikiye kesin.
Tereyağını tavada eritip kesmiş olduğunuz yumurtaların iç tarafı tereyağının üzerine denk gelecek şekilde yerleştirin. Tuzu ve baharatları da üzerine serpin. Kısık ateşte, 3-4 dakika pişirin.
En son rendelenmiş çedar peynirini serpin. Kızarmış ekmeğin üzerine alıp servis yapın.

Yumurta kızartması tarifi ile kahvaltılarınız artık daha lezzetli ve doyurucu geçecek. Bu kolay ve sağlıklı tarifle, güne enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. Hem pratik hem de lezzet dolu bu kahvaltı alternatifi, tüm aile bireylerinin beğenisini kazanacak. Şimdiden afiyet olsun!