Evde lezzetli bir şeyler yapmak isteyenler için mükemmel bir tarif: Tırtıl kurabiye. Bu kıtır kıtır lezzeti, çay saatlerinizin vazgeçilmezi yapın. İşte kolay ve lezzetli tırtıl kurabiye tarifi.

Tırtıl kurabiye, çay saatlerinizi şenlendirecek ve ağzınızda eriyecek. Kolay tarifiyle, herkesin beğenisini kazanacak enfes tatlar yaratın. İşte adım adım yapılışı.

Bu basit ve bereketli tırtıl kurabiye tarifi ile mutfakta harikalar yaratmaya hazır olun! Hem kolay hem de oldukça lezzetli... İşte bir ölçüsüyle onlarca kurabiye yapabileceğiniz tırtıl kurabiye tarifimiz.

Malzemeler

Yarım paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 çay bardağı toz şeker
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3-3,5 su bardağı kadar alabildiğince un

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır?

Malzemeleri sırasıyla karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin.

Tırtıl kurabiye yapımı için pazarda veya marketlerde bulabileceğiniz kalıp ile kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye sırasıyla dizin.

160-170 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.

Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz.

Sıcakken yumuşak olmasına bakmayın, soğuduktan sonra kıtır bir hal alıyor.

Bu lezzeti denemeyen pişman oluyor! Çocukluğunuzun tatlı anılarını canlandıracak Köstebek Pasta tarifi Bu lezzeti denemeyen pişman oluyor! Çocukluğunuzun tatlı anılarını canlandıracak Köstebek Pasta tarifi

Tırtıl kurabiye tarifi, hem pratik hem de lezzetli bir seçenek sunarak çay saatlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday. Bu tarifi deneyerek, hem çay saatlerinize yeni bir tat katabilir hem de mutfakta yaratıcılığınızı sergileyebilirsiniz. Kurabiyelerinizi kapalı bir kutuda saklayarak uzun süre tazeliğini ve kıtırlığını korumasını sağlayabilirsiniz. Şimdi fırınınızı ısıtın ve bu harika tarife başlayın. Afiyet olsun!