Tek ölçüyle mutfakta harikalar yaratmaya ne dersiniz? Tırtıl kurabiye tarifi ile çay saatleriniz renkleniyor ve lezzetleniyor.

Tırtıl kurabiye, hem göze hem damağa hitap eden eşsiz bir lezzet. İşte uzun süre tazeliğini koruyan ve herkesin bayılacağı tarif!

Evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz tırtıl kurabiye tarifi ile misafirlerinizi şaşırtın. Bu lezzetli kurabiyeler uzun süre kıtırlığını ve tazeliğini koruyor.

Malzemeler

Yarım paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 çay bardağı toz şeker
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3-3,5 su bardağı kadar alabildiğince un

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır?

Malzemeleri sırasıyla karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin.

Tırtıl kurabiye yapımı için pazarda veya marketlerde bulabileceğiniz kalıp ile kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye sırasıyla dizin.

160-170 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.

Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz.

Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak

Sıcakken yumuşak olmasına bakmayın, soğuduktan sonra kıtır bir hal alıyor.

Tırtıl kurabiye tarifi ile çay saatlerinizi daha da özel kılın. Pratik ve lezzetli bu kurabiyeler, evde kolayca hazırlanıp uzun süre tazeliğini koruyor. Bir ölçüyle onlarca kurabiyeyi hazırlayabilir, kapalı bir kutuda saklayarak istediğiniz zaman taze taze tüketebilirsiniz. Deneyin ve çay saatlerinizi bu enfes lezzetle taçlandırın!