Evde hızlıca hazırlayabileceğiniz açma, kahvaltıların yıldızı olacak. Hem lezzetli hem de pratik bu tarifle, sabahlarınıza tat katın.

Açma yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Basit malzemelerle ve pratik adımlarla, mükemmel bir açma yapabilirsiniz.

Kahvaltılarınızı açma tarifi ile taçlandırın. Kolay ve pratik adımlarla mükemmel bir açma yapın.

MALZEMELER

1 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
1 bardak yağ
1 paket kuru maya
2 yemek kaşığı şeker
1,5 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta
5 bardak un

TARİF

Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak

Şekeri, sütü, mayayı ve suyu bir kapta karıştırın ve 5 dakika bekletin.
Yumurtaların beyazlarını ekleyin.
Yağ ve tuz ekleyip karıştırın.
Unu yavaşça ekleyerek yoğurun.
Hamuru 1 saat kadar mayalanması için kenarda bekletin.
Hamurdan ceviz boyutlarında parçalar kopartın ve elinizle şekil verin.
Hamurları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
Üzerine yumurta sarısı sürün.
Sıcak fırında 180 derece yarım saat pişirin.

Açma tarifi ile evde kolayca mükemmel bir açma yapabilirsiniz. Bu tarif sayesinde, kahvaltılarınıza lezzetli bir dokunuş katın. Deneyin ve bu benzersiz lezzetin keyfini çıkarın. Şimdiden afiyet olsun!