Kısa sürede enfes bir tatlı yapmanın sırrını keşfedin: Gelin Bohçası! Bu basit ve lezzetli tarif, tüm tatlı severlerin favorisi olacak.

Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak

MALZEMELER

Krep için:

1 adet yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağı süt
1/2 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu

İç dolgusu için:

2 paket krem şanti
1 su bardağı süt

TARİF

Krem şantileri bir su bardağı soğuk süt ile güzelce çırpın. Üzerini kapatıp buzdolabında soğumaya bırakın.
Hamur için; şeker ve yumurtayı çırpın. Ardından sıvı malzemeleri ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
Kuru malzemeleri de ekleyerek homojen hale getirin.
Tavanızın altını yakın ve hafif yağlayın. Pankek hamurundan bir kepçe tavaya alın. Göz göz olmaya başlayınca diğer tarafını çevirin.
Hazır olan pankekler soğuduktan sonra yarısına bir yemek kaşığı dolusu krem şantiyi yayın.
Katlayın. Kremalı yerlerini hindistan cevizine bulayın.
Ardından servis edin.