Yemek

Gaziantep usulü Kuru Dolma tarifi

Gaziantep mutfağının en beğenilen yemeklerinden biri olan kuru dolma, hem geleneksel lezzeti hem de sunumuyla her sofranın yıldızı olmayı başarır. Bu tarif ile kuru patlıcan ve biberleri doldurarak nefis bir yemek hazırlayabilirsiniz.

Abone Ol

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden Gaziantep usulü kuru dolma, özellikle et, tavuk ve balık yanında harika bir meze veya ana yemek olarak servis edilebilir. İşte adım adım hazırlanışı...

Gaziantep'ten gelen bu...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }