Yemek

Evinizde fırın olmadan ekmek yapmanın en lezzetli yolu: Balon gibi kabaran Bazlama tarifi

Bazlama, Türk mutfağının en sevilen ekmek çeşitlerinden biridir. Yumuşacık dokusu ve nefis lezzeti ile kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacak bu tarifi, adım adım anlatarak sizlerle paylaşıyoruz. Hazırlanışı kolay olan bu tarifle, evinizde enfes bazlama yapabilirsiniz.

Abone Ol

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bazlama tarifi ile kahvaltı sofralarınıza lezzet katabilirsiniz. Yumuşacık ve puf puf kabaran bazlamalar, özellikle sabah kahvaltılarında sıcak sıcak servis edildiğinde çok beğenilecek. İşte adım adım bazlama tarifi.

...
{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }